canlı destek

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Uzaktan Eğitim Kapısı Platformu Eğitim Her Yerde Sloganıyla Üniversitemiz Personelinin Kullanımına Sunulmuştur.

CumhurbaÅŸkanlığı Ä°nsan Kaynakları Ofisi (CBÄ°KO) tarafından "EÄŸitim Her Yerde" sloganıyla kamu kurum ve kuruluÅŸlarında bürokrasi ile iÅŸ yükünün azaltılması, insan kaynağı ile iÅŸ gücü planlamasının etkin ve verimli kullanılabilmesi, kamu personelinin eÄŸitim ve donanım seviyelerini yükselterek hizmet kalitesinin arttırılması ve kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılabilmesi amacıyla "Uzaktan EÄŸitim Kapısı" platformu açılmıştır.

CumhurbaÅŸkanlığı Ä°nsan Kaynakları Ofisi ile RektörlüÄŸümüz arasında yapılan çalışmalar ve iÅŸbirliÄŸi sonucu "Uzaktan EÄŸitim Kapısı" platformuna tüm Üniversitemiz personeli tanımlanmış olup personelimizin hizmetine sunulmuÅŸtur.

Çevrimiçi eÄŸitim platformuna Personel Daire BaÅŸkanlığı tarafından tanımlanan tüm Üniversitemiz personeli https://egitim.cbiko.gov.tr/Giris  adresinden e-Devlet ÅŸifreleri ile giriÅŸ yapacaklardır.

Uzaktan EÄŸitim Kapısı GiriÅŸ Ä°çin Tıklayınız

Ege Ãœniversitesi